Ужас! Счупиха гръбнака на младеж в дискотека

Нито една от камерите в района не работила въпросната вечер

by iva nikolova
8 453 views

Истински ужас се разигра в дискотека.

По време на едно от вечерните си излизания, младеж си е тръгнал с линейка от дискотеката, тъй като е бил счупен гръбнака му.

Става въпрос за талантливия босненски баскетболист Азур Терзич. Той излязъл на дискотека с приятели и в един момент се отделил от компанията. Няколко часа по-късно от него нямало и следа.

Младежът бил открит в безсъзнание от складов работник на намиращия се в близост до дискотеката търговски център. Гръбнакът на момчето бил счупен, а семейството му твърди, че е бил направен опит той да бъде убит.

Близките на Азур Терзич направили опит да разучат какво му се е случило, преглеждайки видеозаписите от камерите, намиращи се около мястото на инцидента. Оказва се обаче, че точно във въпросната вечер те не са работили, което е доста странно.

Освен това един не е видял какво се случва, въпреки че наоколо имало много хора. За момента истината остава пълна мистерия.
Семейството му обяви в мрежата, че е бил направен опит Азур да бъде убит и няма да се откажат, докато не разкрият кой и защо го е направил.

На този етап не се съобщава дали има някакви шансове за младежа или ще остане на легло до края на дните си.
Източник: blitz.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha − 4 = 1

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.