Ужас обзе Несебър

Все още всичко около нея е обвито в мистерия

by iva nikolova
13 268 views

Истински ужас е обзел Несебър след завръщането на една от най-мистериозните и зловещи личности в града – прословутата „Монахиня“.

В групата наречена „Шофьори Несебър“ в социалната мрежа хората отбелязват, че страховитата дама е била забелязана снощи след 22 ч. в квартал „Черно море“. Припомняме, че тя се разхожда наметната с черно расо и изглежда като излязла от филм на ужасите.

Очевидци разкриват, че въпросната дама е станала значително по-бърза в сравнение с предходния сезон, отбелязва „Флагман“. Тя вече се движела на бързи прибягвания и наведена. Спирала се единствено до по-голяма кола или пък микробус, изчаквала малко и отново побягвала.

Докато голяма част от хората са сковани от ужас, други приемат случката с усмивка и посочват, че това е просто жена, която си ходи облечена по този начин. Трети пък се шегуват предстои доста забавен сезон.

Припомняме, че прословутата „Монахиня“ побърка хората от Несебър преди година и половина. До този момент самоличността й все още не е установена.
Тогава тя бе забелязана да тренира за здраве в един от откритите фитнеси в града.

Според очевидци се криела в бараките зад „Жанет“, но не става ясно дали живее там или ходи при някой от несретниците на гости. Все още всичко около нея е обвито в пълна мистерия.
Източник: blitz.bg

Вижте още

Оставете коментар

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.