Ужас: Млада българка бяга от полицията, кара в насрещното, реже си вените и излъчва на живо (ВИДЕО)

26-годишната българска е направила това в израз на протест, че няма къде да живее

by iva nikolova
6 206 views

Нестандартен протест реши да направи българка, живееща в Италия. Сънародничката ни решила да привлече вниманието над проблемите си, като шофира по магистралата с 30 км/ч, което сериозно затруднило движението. Тя била поставила надпис на задното стъкло на шофираната от нея кола Форд Фиеста.

Това не останало незабелязано от полицията и те подгонили българката. В гонката последвало неколкократно блъскане между полицейските автомобили и нейния, докато накрая 3 патрула успели да я блокират и спрат.

Полицаите извели жената от колата и веднага се отправили с нея към болницата, тъй като ръцете й кървели. През това време тя не спирала да крещи, че протеста й е срещу правителството, което според нея не правило нищо, за да допринесе към живота на обикновения човек.

Тя е успяла да шофира по този начин над 20 км по магистралата, което доста е затруднило трафика и е предизвикало предпоставки за тежки верижни катастрофи. За щастие към момента не се съобщава за случили се такива.

Тя е работила като шофьор в един от най-големите онлайн магазини в света.

Прокуратурата в Тревизо ще реши какво да прави по случая и дали ще бъде потърсена психиатрична експертиза.

Източник: dir.bg

 

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 8 + 2 =

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.