Ужас! Камион затисна мъж, докато…

Настанен е в болница

by iva nikolova
14 124 views

Мъж на 57 години е пострадал, след като е бил затиснат от камиона, който е ремонтирал.

Трудовата злополука се е случила в добричкото село Хитово, отбелязват от Областната дирекция на полицията в Добрич.

Инцидентът се е случил малко преди 9 ч. днес при извършване на ремонтни дейности на товарен камион „Краз“. Пострадалият е бил транспортиран от екип на Спешна помощ до болницата в града, където е настанен. От там издават, че е с фрактура за таза. Добрата новина е, че животът му е извън опасност. За случая е уведомена и Инспекцията по труда. Образувано е досъдебно производство.

Възрастен мъж е пострадал при друг инцидент, разиграл се в с. Горни Дъбник. Разхождайки се човекът видял група младежи да брулят орех, намиращ се в близост до частен имот и им направил забележка. Това разгневило групата младежи и влезли в пререкание с човека.

В един момент един от младежите нападнал дядото като му нанесъл няколко удара с тоягата, с която брулили ореха. 19-годишният нападател е задържан за срок от 24 часа. Дядото пък е бил откаран в лечебно заведение, където след като бил прегледан, станало ясно, че няма нужда да бъде настанен за лечение и бил освободен.
Източник: lupa.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 17 − 16 =

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.