Ужас! 3-годишно дете се бори за живота си, след като…

Момиченцето е било блъснато от моторист

by iva nikolova
4 708 views

Детенце на три години бере душа.

От разпространената по случая информация става ясно, че детето е било блъснато от мотор. Инцидентът се е случил в Сливен, съобщава Българската телеграфна агенция.

3-годишното детенце е с опасност за живота, разкриват лекарите от МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ в Сливен, където е настанено то.
Момиченцето е с тежка съчетана травма на главата, крайниците и гърдите и заради това е в Отделението по реанимация, разкриват още медиците.

При друга катастрофа пък е пострадало момче на 11 години, което е било настанено за лечение в неврохирургичното отделение. Детето е с открита рана на главата, но живота му е извън опасност.

Междувременно стана ясно, че служители от спецчастите на бургаската полиция, заедно с криминалистите, са предприели мащабна акция по залавянето на група лица, за които е установено, че са свързани с трафик на луксозни возила.
Поради тази причина някои от входно-изходните пунктове на града са блокирани

Според информацията, разпространена от „Флагман“, текат претърсвания и обиски на няколко частни адреса. Престъпниците са въртели схема със застрахователи за вноса на автомобилите и успявали да ги регистрират на доста по-висока от реалната им цена.
Източник: vesti.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 3 + 5 =

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.