Труп насред пазара втрещи всички (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Предстои аутопсията да установи причината за смъртта

by iva nikolova
21 293 views

Труп насред пазара накара всички да изтръпнат.

Случката потресе жителите на един от най-големите жилищни квартали във Враца – „Дъбника“
Тя е отпреди броени минути, отбелязва BulNews.

65-годишна жена била седнала върху бетонен блок и изведнъж се строполила по очи на земята.
Хората, които минавали наоколо веднага й оказали първа помощ. За съжаление обаче не успели да я върнат обратно към живота и жената издъхнала за броени секунди.

Очевидци на трагичната случка разкриват, че сигналът към спешния телефон 112 бил подаден още на мига. В същия момент обаче минавал полицейски патрул, който обхождал квартала. Така полицаите покрили трупа, за да не се налага на минувачите в района да стават свидетели на разтърсващата гледка, след което отцепили района.

Малко след тях на мястото на инцидента пристигнал и екип на Спешна помощ. Медиците обаче единствено констатирали смъртта и откарали жената в болницата, където да й бъде направена аутопсия.

Запознати издават, че починалата жена е пенсионерка от около две години. Тя е от Нефела и работила в БКС-Враца. Колежки на починалата от комуналното дружество твърдят, че била много мила и трудолюбива, но я мъчили сериозни здравословни проблеми, сред които и високо кръвно. По всяка вероятност именно то се е превърнало в причина за смъртта й.
Източник: blitz.bg

Вижте още

1 коментар

am izle септември 25, 2022 - 1:28 pm

ben dolandırıcı bir orospu cocuğuyum

Reply

Оставете коментар

Captcha 78 + = 86

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.