Трагедия в севлиевско: Откриха мъртъв 20-годишния Георги, който беше в неизвестнот от 3 седмици

by Lisa Stoilova
15 408 views

Трагедия разтърси севлиевско, узна Crimes.

Сагата с изчезналия преди три седмици 20-годишен Георги Пламенов за съжаление, завърши фатално. Тялото на младежа е било открито вчера в местното село Хирево. Това съобщиха официално неговите близки, но не пожелаха да разкрият подробности около драмата.

Георги изчезна на 7 юни, когато излязъл от семейната къща в съседното село Сенник. „Георги излезе от двора и тръгна към близка нива със слънчоглед. След това го изгубих от поглед. Най-вероятно е искал да се разходи, но се е объркал и уплашил и не може да намери пътя. Получихме сигнали, но всички са фалшиви“, разказа преди седмица бащата Пламен Петков.

Синът му е бил със заболяване, което е изисквало той да бъде постоянно с придружител и да не бъде оставян без надзор. Освен това младежът е трябвало псотоянно да приема медикаменти.

Припомняме ви, че два дена след като изчезна на 7 юни – от 9 юни, Георги бе обявен за общодържавно издирване, а в помощ на полицията се включиха десетки доброволци, както и ловните дружинки от три села – Сенник, Хирево и Дамяново.

Все още не е ясно какво е погубило младежът. Той най-вероятно се е загубил след като е излязъл от дома си.

Вижте още

2 коментари

live glory hole gay sex cam юни 28, 2022 - 12:43 pm

I take pleasure in getting dicks shoved up my tight ass.
View me live absolutely freeon the latest gay net fuck cam.

Reply

Оставете коментар

Captcha 42 + = 50

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.