Трагедия с 20-годишен младеж разтърси Кърджали

by npetrov
10 058 views

 
Трупът е откаран за аутопсия
Кърджали бе разтърсен от трагедията, която отне живота на 20-годишен младеж.
 
Той е издъхнал, след като е паднал от петия етаж. Страшната трагедия се е разиграла в една от жилищните кооперации, намираща се в центъра на града.
Очевидци на страшната гледка разкриват, че инцидентът е станал вчера, малко след 18 ч.
 
В полицейското управление в града е образувано досъдебно производство по случая.
Според първоначалната информация, жертвата е паднал от жилището, в което е живеел. При извършения първоначален оглед не са били забелязани следи от насилствена смърт.
 
Дежурната оперативна група е направила оглед на мястото на произшествието. Трупът е бил откаран в Отделението по съдебна медицина на болницата в Кърджали. Предстои да бъде направена аутопсия, която да установи причината за фаталния изход.
 
Припомняме, че в ранното утро на днешния ден 23-годишен младеж изгуби живота си при тежка катастрофа. Става въпрос за автомобил, който вероятно поради несъобразена скорост се е ударил в стълб, след което в резултат на камшичния удар се е забил в мантинела.
Други двама младежи по на 24 години, които съща са пътували в автомобила, са пострадали. Състоянието и на двамата е сериозно, единият от тях е настанен в реанимация с тежки травми. Не се съобщава има ли опасност за живота им.
Източник: blitz.bg
 
 

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 9 + 1 =

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.