Трагедия разтърси Бургас из основи

Съседите го описват като усмихнат човек

by iva nikolova
26 001 views

Бургазлията Иван Кубаков е открит снощи мъртъв.

Безжизненото тяло на 44-годишния мъж е открито в банята на жилището му, намиращ се на ул. „Батак“, отбелязва Флагман.бг.

Трагедията хвърли всички съседи на Кубаков в шок. Драмата е повече от голяма, тъй като те го познавали като усмихнат мъж, който има зад гърба си повече от сто скока с парашут. Освен това Иван бил и управител на кооперацията.

Снимка: Флагман

От доста години 44-годишният мъж работел на летището в Бургас. Той дори успял да се издигне до важна управленска позиция, на която получавал сериозно възнаграждение, разкриват негови близки.

Въпреки, че възрастта му напредвала, Кубаков останал сам. Не успял да създаде семейство.
Неотдавна съседка на Иван го запознала с красива украинка. Иван изгубил ума и дума от красотата й и веднага хлътнал по нея до уши. Твърдял, че бил много влюбен в нея и че именно тя е жената на живота му.

Преди броени дни украинката го изоставила и се върнала обратно в родината си. случката вкарала Иван в тежка депресия.
Бил видян жив за последно в събота, когато минал да събере входните такси. В неделния ден не отговорил на позвъняванията на приятели.

Един от тях го потърсил в дома му, след като се притеснил, че няма връзка с него. Както се досещате обаче никой не отворил и поради заради това мъжът повикал полиция.
Органите на реда се натъкнали на ужасяваща гледка в жилището му. Кубаков лежалв банята, в локва кръв. Специалисти разкриват, че е издъхнал поне преди едно денонощие.
Източник: blitz.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 5 + = 15

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.