Трагедия на бензиностанция в Хисаря

Мъжът се свлякъл изненадващо

by iva nikolova
4 601 views

Голяма трагедия се разигра на една от бензиностанциите в курортното градче Хисаря.

Мъж на 49 години е бил застигнат от смъртта. Местният жител Петър Г. е издъхнал внезапно тази сутрин на бензиностанцията.

Човекът се бил запътил да си купи нещо, когато изведнъж се свлякъл на земята и спрял да диша. Предполага се, че Петър е получил масивен инфаркт. Разследващите посочват, че на този етап няма данни за външна намеса.

Извършен е преглед на видеозаписите от камерите на бензиностанцията. Местни жители разкриват, че издъхналият мъж страдал от редица заболявания. Преди години изгубил родителите си. Самият той не е създал семейство и живеел сам.

Междувременно стана ясно, че се издирва мистериозен лекар-спасител от вчерашната тежка катастрофа със сръбски автобус на АМ Тракия.
Теодор Бойчев, който е един от очевидците разкрива, че на местопроизшествието имало много лекари и огнеборци, но липсвали линейки.

Когато попитал дали може да помогне с нещо му отговорили, че може като помогне в извозването на пострадалите до болницата, разкрива той в ефира на Нова тв.
Бойчев споделя, че сред спрелите да помагат имало и лекар, който реагирал изключително адекватно и при пристигането на линейките, посочил хората, които са в критично състояние. Той не е сигурен, че човекът е бил лекар, но предполага предвид адекватните действия, предприети от него.
Източник: blitz.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha − 4 = 1

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.