Трагедия! Мелето край Панчарево взе още една жертва

Тежкият инцидент се случи във вторник вечерта

by iva nikolova
8 667 views

Мелето край Панчарево взе още една жертва – 16-годишната девойка, която бе настанена в болница „Св. Анна“, е издъхнала по-рано днес. Тъжната вест за кончината й бе съобщена от лечебното заведение.

Момичето бе с тежка черепно-мозъчна травма, фрактури на бедрени кости и ключица, както и тежка гръдно-коремна травма.

Припомняме, че тежкото меле се случи във вторник, след като мощното возило на 33- годишния Александър Илиев навлезе в лентата за насрещно движение, където се ударил в движещия се насреща му автомобил. Ударът се е случил в резултат на опит за изпреварване в участък, в който ограничението е 30 км./ч. В двете катастрофирали коли се забива и трета.

Александър се е движил с над 100 км./ч. във въпросния участък. Останалите водачи в мелето също не са спазили ограничението. В резултат на инцидента Александър издъхнал на място, а други осем човека бяха тежко ранени.

Сред тежко пострадалите е и 29-годишната му приятелка, с която по-рано същата вечер били на ресторант. Именно там Александър се почерпил подобаващо, след което седнал зад волана на мощното си возило. Новината за солидното количество алкохол в кръвта му бе потвърдена и от главния прокурор Иван Гешев. Жената бе настанена в „Пирогов“ с тежка политравма. Медиците все още водят тежка битка за живота й.
Източник: nova.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 84 − 81 =

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.