Тийнейджър отпи глътка от коктейл и издъхна

Причина за смъртта му се оказала съставка от коктейла, която била заменена

by iva nikolova
13 482 views

Страшна трагедия се разигра в един от най-популярните курорти в световен мащаб.

Тийнейджър от Острова е бил на почивка с приятели в Испания. Почивката им обаче се превърнала за миг в най-голямото изпитание за голяма част от тях и смърт за тийнейджъра.

Става въпрос за само една глътка, която тийнейджърът отпил от коктейл. Той обаче получил тежка алергична реакция, която коствала живота му.

Трагедията се разиграла на 8 юли 2022 в популярния курорт в Испания Коста дел Сол, но за нея бива съобщено едва сега.
18-годишният Шив Мистри се забавлявал, заедно с приятелите си на плажа. Един от дните, той си поръчал традиционния карибски алкохолен коктейл, наречен „Пина колада“.
Британецът отпил само глътка от коктейла и изпаднал в анафилактичен шок. Повиканият на място екип на Спешна помощ не могъл да върне тийнейджъра обратно към живота и той издъхнал.

По-късно станало ясно, че вместо кокосова сметана към въпросния коктейл биво добавено мляко, а младежът имал тежка алергия към млечни продукти още от ранна детска възраст.
Интересен факт е, че тийнейджърът заминал за Испания заедно с приятели, за да отпразнува вземането на изпитите и приема му в Медицински колеж в университета в Кеймбридж.
Източник: pochivka.blitz.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 41 + = 45

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.