Тежък удар с две коли и бус

Дете е с тежка-черепно мозъчна травма

by iva nikolova
7 169 views

Тежък удар се случи с две коли и бус.

Според разказите на очевидци бусът се е движил в посока към Враца, когато изведнъж се завъртял на пътя.

При завъртането си се е ударил в насрещно движещ се автомобил. Ударът се е случил в близост до врачанското село Мраморен около 14.30 ч. вчера.

Микробусът се е движил в посока Враца, когато изведнъж се завъртял се ударил челно в един от автомобилите, пътуващи в посока към село Баница. След това бусът блъснал и още един автомобил, пътуващ в същата посока като първия. В резултат на удара, вторият автомобил е изхвърчал в канавката, отбелязва Нова тв.

Всички, които са пътували в първия автомобил, са пострадали при удара. В него е пътувало и малко момченце на около годинка. Неговите наранявания са най-леки, уточниха от Спешния център във Враца. За съжаление обаче сестричката му, която е на около 9 години е с тежка черепно-мозъчна травма, поради което се е наложило да бъде транспортирана незабавно към „Пирогов“.

Родителите на двете деца също са в болница. Те са настанени в лечебното заведение във Враца. При приемането им и двамата били в безсъзнание и се събудили изключително трудно. Катя Кръстева, която станала неволен очевидец на тежкия сблъсък разкрива, че първи на местопроизшествието пристигнали екипът на полицията, а след това дошли пожарните и петте линейки.
Източник: vesti.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 97 − 87 =

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.