Тази тайна за Елизабет Втора слиса всички във Великобритания

by npetrov
9 309 views

Всички етикети от тях са премахнати, за да няма спекулации
Огромна тайна за Елизабет Втора, успя да слиса всички във Великобритания.
 
За никого не е тайна, че Елизабет Втора е управляващ монарх повече от шест десетилетия. През цялото това време тя е изградила определен образ в очите не само на поданиците си, но и на целия свят.
 
В следващите редове ще ви разкрием нещо изключително любопитно за Елизабет Втора, за което едва ли сте подозирали.
Очевидно няма нищо случайно в начина, по който изглежда кралицата на Великобритания. Стилистите разбулиха много важен детайл, отнасящ се до вида й.
 
Феновете на Нейно величество знаят, че тя винаги избира костюм, който съчетава цветово с шапката си. Оказва се, че този аксесоар присъства в облеклото й с причина.
Според статистика на световни медии, кралицата се е появила с повече от 5000 различни шапки по време на управлението си. Кралският биограф Робърт Лейси смята, че това не опира единствено до модните амбиции на монарха.
 
„Разбирате ли, шапките са нещо много повече, отколкото хората подозират“, казва експертът.
Според него те играят ролята на заместител на короната.
Експертът твърди, че точно това може да отличи кралица Елизабет II и се е превърнало в нейна запазена марка.
„Така тя се откроява. Дори когато има цели тълпи от хора около нея, всеки може да каже, че я е забелязал от далеч именно заради шапката й“, казва още Лейси.
 
Известно е, че кралицата често залага на едно и също облекло. От своя страна екипът й записва подробно къде и кога Нейно величество се е появила в конкретен костюм.
За да няма спекулации с дрехите й, всички етикети от тях са премахнати, пише jenata.blitz.bg.

Вижте още

Оставете коментар

Captcha + 7 = 17

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.