Свлачище отне живота на младеж

Опитът на спешните медици не се увенчал с успех

by iva nikolova
9 630 views

22-годишен младеж е издъхнал, застигнат от свлачище.

Той се разхождал в планината, когато скалната маса се свлякла. В резултат на свличането, младежът се подхлъзнал и при падането ударил лошо главата си. Именно този удар е причинил смъртта му.

Жертвата е 22-годишният състезател по американски футбол Спенсър Уеб. Той е бил студент в Университета на Орегон и играел за неговия отбор.
Сигналът за свлачището е бил подаден от други туристи. Екипите, които са пристигнали на място са открили младежа в безсъзнание.

Спешните медици направили опит да го върнат към живота, но за съжаление опитът им не се увенчал с успех и младежът издъхнал. Не им оставало нищо друго, освен да обявят смъртта му.

Припомняме, че в началото на месеца Турция бе застигната от проливни дъждове, които причиниха свлачища и наводнения. Апокалипсисът отне и човешки животи.
Скална маса се свлече върху ТИР и остави шофьора му на място. Трагедията се разигра на границата с Грузия в провинция Артвин в Турция. Свличането на скалната маса се е случило на главния път.

Млада жена пък изгуби живота си в резултат на наводненията, предизвикани от поройните дъждове. Тя живеела в сутерен в един от кварталите на Анкара.
Източник: blitz.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 4 + 2 =

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.