Стрелецът от Варна опитал да застреля цяла група малчугани

by npetrov
5 243 views

Мъжът от Варна стрелял не само по едно дете, а по цяла група малчугани.
Причината е изумителна, децата “дръзнали” да хапнат череши от дървото пред блока им във варненския квартал “Възраждане”. Това разказа потресен чичото на простреляното 13-годишно момиче, пише „24 часа“.
Случката е от 4 юни, когато група 12-13 годишни деца си играят мирно и тихо в междублоковото пространство, но там за зла участ е имало една череша, от която най -вероятно са си хапнали, разказва развълнуван Николай Ангелов.
“В един момент, от горните етажи на блока се чуват изстрели от пушка и децата се скриват – който, където намери. Тогава идва и моята племенница, децата и казали: „Бързо скрий се, че някой стреля! Тя вижда някакъв храст близо до нея и кляка, за да се прикрие. В този момент тя усеща нещо като ужилване и вижда кръв по ръката си, децата се панират и започват да крещят, но едно от тях е по – съобразително и се обажда на 112, пристига линейка и полиция. Племенницата ми е откарана в болница, ръката й посинява и тя не може да я движи.Оказва се, че в ръката й има чашка от въздушна пушка, която притиска нещо в ръката и тя посинява и става неподвижна. След като са й сцепили ръката и са отстранили въпросната чашка, ръката се оправя, синината изчезва и детето отново си движи ръката. Искрено се надявам да няма последствия и тя да си остане само със стреса и трите шева”, разказва Ангелов.
 
“Най- вероятно си е мислел, че е на сафари в Африка и си гърми по живи мишени”, възмущават се съседи.
 
Майката на пострадалото дете е диабетик и след като чува, че дъщеря й е простреляна в ръката, изпада в шок. “И това е, само защото някое дете си е откъснало череша от дърво, което се намира в междублоково пространство?!”, възмущава се чичото.
 
55-годишният стрелец е задържан, пушката му е отнета от полицията.
 
 
 

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 41 − = 35

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.