Стрелба и ранени полицаи във Варна. Какво се случва?

Мъжът е добре познат на полицейските власти рецидивист

by iva nikolova
9 309 views

Стрелба и ранени полицаи разтърсиха морската ни столица Варна.

По-късно от ОДМВР-Варна разкриха, че е бил задържан 27-годишен рецидивист, опитал се да отвори паркиран автомобил в града.

Когато пристигнали на място, органите на реда установили, че мъжът видимо е под влияние на упойващи вещества, уточняват от МВР.
Според първоначалната информация по случая, мъжът не се е подчинил на полицейските разпореждания да остане на място и тръгнал да бяга.

Наложило се полицейските служители да прибегнат до употребата на помощни средства – електроди, за да задържат нарушителя. Той обаче се откъснал и продължил да бяга.
Заради повторното му бягство се наложило служителите на реда да произведат два предупредителни изстрела със стоп патрони. Третият изстрел улучил беглеца в коляното и по този начин бягството му било възпрепятствано.

Стигнало се дори до употреба на физическа сила. В резултат на схватката единият от полицейските служители е с наранявания, а колегата му е със спукана дясна ръка. По-късно била установена и самоличността на извършителя. Оказало се, че рецидивистът е жител на Провадия и е добре познат на МВР.

Осъждан е за кражби с взлом, освен това е и наркозависим.
В момента, в който е бил задържан от полицейските служители, в него е било открито пакетче с кристалообразно вещество.
Източник: nova.bg

 

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 93 − = 86

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.