Страшно меле в София, образувала се е огромна тапа (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Не е ясно има ли пострадали и какво е състоянието им

by iva nikolova
4 708 views

Страшно меле беляза днешния ден в София.

При тунела за Люлин е станала тежка верижна катастрофа, става ясно от фотосите, поместени в социалните мрежи.

Авторът на снимките пояснява, че след Тунела на Люлин, в посока към центъра, са се ударили три автомобила. За момента не е ясно дали има пострадали, ако има такива колко са те и какво е състоянието им в резултат на сблъсъка.

Предстои да бъде изяснена и причината, поради която се е случила катастрофата. Софиянци са наясно с факта, че едното от платната на тунела е затворено за ремонт. Това води до допълнително натоварване на трафика между центъра на града и кв. Люлин.

Разбира се постът предизвика вълна от коментари. Един от коментиращите посочва, че при наличието на такова задръстване да се ударят три коли си е направо талант. Друг пък посочва, че половината тунел работи и пак са се ударили.
Не липсват и такива, които споделят, че има твърде много „Шумахер“-и.

Един от коментиращите посочва, че гуми от на дЕда му времето плюс телефончето в ръка, плюс силно недоспиване, плюс неспазване на дистанция, „защото на мен не може да се случи“ е равно на случи се.
Източник: blitz.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 89 + = 93

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.