Страшни разкрития за жестокия екшън в Кърджали

Според съселяните му е бил предизвикан

by iva nikolova
11 877 views

32-годишният Бирхан, който преби посред бял ден в Кърджали с бухалка мъж на 46 години от Ловеч, се върнал преди няколко месеца от чужбина.

В продължение на десетилетие, Бирхан бил в Нидерландия, където бил зает в сферата на строителството, отбелязва 24родопи.ком. като се позовава на негови познати от родното му село.

Бирхан е от едно от селата в кърджалийските общини. Неговите родители починали преди години, а той напоследък все по-рядко се връщал в селото.
Върнал се в България преди няколко месеца. Преди това споделял пред приятели, че стресът в чужбина е огромен и има нужда от малко отдих.

Припомняме, че 32-годишният Бирхан бе арестуван миналия понеделник след дивия екшън, който спретна в най-големия квартал в Кърджали – Възрожденци. Екшънът се разиграл пред погледите на редица свидетели.

Бирхан налагал другия мъж с бухалка, а зверството му било заснето от минувачи. И двамата участници в побоя бяха задържани за срок от едно денонощие.
Съселяни на Бирхан споделят, че останали без думи, когато го разпознали на кадрите. Те направо са шокирани от случката и посочват, че той по принцип не е такова момче. Предполагат, че по всяка вероятност е бил предизвикан.
Източник: blitz.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 57 + = 58

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.