Страшна трагедия със 17-годишния Ганчо

by npetrov
6 206 views

Описват момчето като скромно и тихо
Страшна трагедия се разигра със 17-годишния Ганчо на язовира край Брезовското село Момино село.
 
Момчето се е удавило, а останалите момчета от компанията се изплашили, яхнали колелетата и се прибрали у дома. Междувременно те не продумали и дума за страшния инцидент, разиграл се пред очите им.
 
Трагедията се е разиграла на 4 юни, когато четири момчета и едно момиче от село Борец отишли на язовира. Те си правили пикник и прекарали там като цял ден. Надвечер решили да се къпят, а жертвата Ганчо. Д. навлязъл малко по-надълбоко.
 
Станало му лошо и викнал за помощ. Приятелите му направили опит да го извадят, но не успели. В крайна сметка момчето се удавило. Останалите от компанията се изплашили, яхнали колелата си и се прибрали без да кажат на никого дума за страшния инцидент.
 
На другия ден братът на Ганчо – 25-годишният Иван. Д., подал сигнал в полицията в Раковски, че младежът е изчезнал. Той е пояснил, че е знаел, че по-малкият му брат ще отиде на язовира. След това отишъл до мястото и открил там колелото на Ганчо, вещите му, раницата, дрехите и телефона.
 
Било решено да се викат водолази, за да търсят трупа. В неделя, малко преди да дойдат водолазите, тялото е изплувало.
Днес от аутопсията ще станат ясни  причините, довели до смъртта на момчето. Според непотвърдена информация, 17-годишният младеж, е издъхнал в резултат на удавяне.
 
Момчето е от ромски произход, описват като го скромно и тихо. Живеело е в бедно семейство, има 7 братя.

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 4 + 6 =

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.