Ще вкарат ли Димитър Любенов зад решетките до живот?

Българското общество вече не вярва на нито една от институциите

by iva nikolova
8 667 views

На пръв поглед изглежда, че обръча около убиеца от Околовръстния път в София – Димитър Любенов се затяга все повече и повече, но дали в действителност е така?

Както вече стана ясно той уби на място 63-годишния французин Лорен Пети, а съпругата му е в болница със счупен гръбначен стълб и съществува реална опасност за живота й.
За извършеното Димитър Любенов може да получи и доживотен затвор.

С тежки наранявания е и българинът, който е шофирал колата, която е трябвало да ги превози от хотела, в който били отседнали до летището.
На този етап е установено, че Любенов е шофирал със 195 км./ч. и е бил пиян и надрусан. Експертите установиха, че няма и следа от спирачен път на мястото на мелето.

Пострадалото френско семейство е с четирима синове. Единият от тях – Самюел живее в България, след като сключил брак с нашенка. Родителите му пристигнали неочаквано за рождения му ден, за да го изненадат. В деня на трагедията мъжът напразно правил опити да се свърже с баща си.

Самюел разказва, че през целия ден опитвал да се свърже с родителите си, след като не се обадили. Според предварителната уговорка, те трябвало да му звъннат като се приберат във Франция. Накрая позвънил в хотела, в който били отседнали, откъдето му съобщили ужасяващата новина.

Ако майка му оцелее, вероятно ще остане инвалид до края на дните си.
Източник: Галерия

Вижте още

1 коментар

Илиев октомври 9, 2022 - 6:36 am

Кайме шанс, дет се вика! Времее да се спре с тия неща по пътищата!

Reply

Оставете коментар

Captcha 56 + = 58

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.