Стефан Илчев върши какво ли не в Милано

Певецът Стефан Илчев се превърна в нещо като специално пиколо в хотел в Милано

by Станимир Тeнев
11 877 views

Стефан Илчев, който в последно време се ожали, че в родината не оценяват таланта му по достойнство и обиден заяви, че иска да загърби България и да гради кариера в Италия, май се е разминал с амбициите си. Суровата действителност се е озъбила жестоко на певеца с нежна душа и той върши какво ли не, само и само да свързва двата края на пребиваването си на Апенините.

Че е попаднал в Милано, е ясно от десетките фотоси, които изпълнителят пуска в социалните мрежи. С какво обаче си изкарва хляба там? Макар че замина с голямата кошница на Ботуша, певецът се изявява веднъж седмично в нощния бар на 5-звезден хотел в Милано, където изпълнява стари италиански шлагери от времето на Ал Бано и Челентано. Италианският му обаче не бил на сносно ниво и това правело изпълненията му посредствени.

Така Стефан Илчев бил принуден да заработва като момче за всичко в ролята си на нещо като специален пиколо. Влизал в ролята на асистент на ВИП гостите, доставял им покупките от скъпите бутици по стаите и угаждал на капризите им, пазарувайки това-онова из Милано.

Певецът пробва кариера в Италия

Перфектният имитатор на Лили Иванова иначе мечтаел да запише свои песни в едно от големите италиански студиа, но засега не му достигали парите за това. Както вече стана дума обаче, той говорел езика твърде дървено, което обричало амбициите му за успешна италианска кариера.

Източник: „Уикенд“

Вижте още

Оставете коментар

Captcha + 69 = 76

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.