Стефан Илчев – неоценен и пренебрегнат у нас

Нежният певец Стефан Илчев заяви, че е не е оценен в родината си

by Станимир Тeнев
14 980 views

Въпреки обидата обаче явно Стефан Илчев продължава да си натиска парцалите у нас, защото няма покани за участия в чужбина. Негови изяви липсват не само в странство, а и у нас. Единственият концерт, който нежният певец изнесе, бе в началото на септември в Милано. На Ботуша той бил поканен да пее пред българската общност там от консула ни в италианския град Таня Димитрова – разбираме от постовете на изпълнителя в социалните мрежи.

Иначе, през лятото Стефан Илчев се изхвърли пред Мон Дьо, че България не оценява таланта му и така се чувства духовно ощетен. В тв интервюто той изрази амбицията да гради кариера в Италия, но и към ден днешен участието му в Милано си остава единствено на Ботуша. Въпреки че е бил само няколко дни в Милано, Илчев не спира да пуска десетки снимки оттам в профилите си в социалната мрежа.

Илчев копнее за кариера в чужбина

Стефан Илчев никога не е говорил за интимните си предпочитания, макар че жълтите сайтове от години пишат на тази тема. Певецът е лаконичен, че продължава да търси любовта, което също не е еднозначен отговор.

Иначе перфектният имитатор на Лили Иванова стана известен точно с изпълненията на нейните песни. Но това едва ли му създава необходимата аудитория за самостоятелни концерти.

Източник: „Уикенд“

 

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 66 + = 71

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.