Станимир Флоров си трае за изнудването на бизнесмен за 300 000 евро! Бившият началник на ГДБОП се е барикадирал в Гъмзово

by npetrov
1 926 views

Бившият шеф на ГДБОП Станимир Флоров продължава да се скатава в дома си във видинското село Гъмзово и отказва да коментира дали е изнудвал за 300 000 евро бизнесменът Венцислав Чамурджиев.ПИК се свърза с Флоров по телефона и той вдигна във видимо добро настроение. Когато обаче му казахме, че сме журналисти и се интересуваме дали е изнудвал Чамурджиев, бившето величие разко затвори телефона. При опита да го чуем отново вече се включваше гласова поща.“Ще разпитаме Чамурджиев като свидетел във връзка с твърденията му. Случаят ще бъде внимателно проверен. След като Чомурджиев бъде разпитан прокуратурата ще прецени какви действия да предприеме“, заяви малко по-рано днес пред ПИК Борислав Сарафов, зам.-главен прокурор.“Бях на среща при Станимир Флоров и той ми поиска пари – 300 хил.евро. Написа сумата на една бележка, подаде ми я и ми каза, че ще се свържат някакви хора с мен, стана и си тръгна. Това се случи в края на 2011 г., когато обвинението още не беше повдигнато и се водеше разследване, от което аз ни най-малко очаквах да се стигне до тази гавра с личността ми“, обяви в интервюто си Чамурджиев.В момента той е разследван за подкуп в особено големи размери. Срещу него се заканват да дадат показания и много знайни и незнайни престъпни фигури, които твърдят, че имат информация за много по-сериозни престъпления, които е вършил.ПИК научи, че Флоров вероятно ще бъде обвинен и за изготвяне на служебни документи на хора от престъпния свят.Читатели на медията ни информираха, че Флоров не излизал дори до магазина, който бил близо до имението му. С тежките пазарски чанти трябвало да се справя жена му, която му правила компания в трудния момент.Според някои хора в кримисредите, неслучайно Флоров се е закотвил в близост до видинската граница, която е една от най-благодатните за нерегламентирани действия.

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 27 − = 24

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.