Стана ясно защо принц Хари недолюбва кралицата

by npetrov
9 309 views

Разкритията бяха направени от биографа му
Вече е ясно защо принц Хари недолюбва кралица Елизабет Втора и взе решение да се изнесе със семейството си.
Запознати издават, че принц Хари и кралица Елизабет Втора, са си спретнали чутовен скандал.
Оказва се, че принцът се бори за независимостта на семейството си още преди създаването му.
Това разкри биографът му Анджела Левин в наскоро издадения документален филм „Хари и Меган: Освободените“.
Левин многократно е интервюирал херцога на Съсекс, включително за книгата си „Хари: Разговори с принца“. В този ред на мисли, тя е имала възможността да получава информация от първа ръка.
Именно в един откровен разговор принц Хари й споделил за чутовен скандал, който избухнал между него и кралица Елизабет II, малко преди сватбата му с Меган Маркъл. Венчавката се оказала причина за дрязгите между британската кралица и внука й.
Двамата се скарали жестоко защото Елизабет II заговорила за бъдещият развод между Хари и Меган.
Левин твърди, че малко преди сватбата на принца с 38-годишната Меган Маркъл, кралицата се опитала да убеди внука си в необходимостта да подпише брачен договор. Хари обаче категорично отказал.
Кралицата искала Хари и Меган да подпишат споразумение, според което Маркъл ще получи само предварително определена сума пари по време на развода.
„Хари се вбеси до полуда щом чу какво иска кралицата. Той й каза, че ще живее с Меган през целия си живот, абсолютно й се доверява и й вярва и няма да подпише нищо. Предбрачното споразумение му се стори обида за Меган. Тя също нямаше желание да подписва нищо“, казва Анджела Левин.
Между другото състоянието на принц Хари се оценява на 25 милиона евро. Спестяванията на съпругата му, според някои оценки пък възлизат на пет милиона евро.
Левин споменава още, че принцът й е разказал как е представил избраницата си в кралския двор.
„Той обясни на Меган много внимателно какво точно трябва и какво не трябва да прави. В началото се страхуваше да не я шокира заради всичките протоколи, които тя трябва да спазва.
Разбира се на Меган й отне време, но така и не свикна и все ги нарушаваше. Заради това напускането на кралското семейство се оказа съвсем логично“ допълва Левин.

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 42 − = 36

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.