Стана ясно какво е погубило 20-годишния Георги от Севлиево

Младежът беше в неизвестност 3 седмици

by Lisa Stoilova
9 309 views

20-годишният Георги от Севлиево е починал от хипотермия, узна Crimes.

 

Момчето изчезна на 7 юни и в продължение на три седмици беше в неизвестност като близките му не спираха даго търсят. За съжаление, тялото му беше открито в севлиевското село Хирево, а Милчо Генжов, окръжен прокурор на Габрово, е категоричен, че смъртта му не е насилствена.

Предстои да бъде направена аутопсия, която да потвърди хипотермията като официална причина за трагичния край на младежа.

Георги е бил с умствена изостаналост, а заради състоянието му на беззащитност в семейството му правели организация някой да го наглежда постоянно. Във фаталния 7 юни Георги е бил заедно с баща си в село Сенник. Къщата им се намира точно до гората, към която се е отправил самият той.

Бащата тръгва след него, но за съжаление не успява да го настигне. На другия ден е забелязан около 17:00 часа на разклона за село Хирево и село Градница, на около 15 км от дома си. Мъж го е видял насред полето, взел го с колата си и го закарал до Хирево, за да е поне в населено място. Майката го е обявила за издирване в полицията на 9 юни.

Полиция, близки, приятели и доброволци не спряха да обхождат селата и горите, докато в неделя не са се натъкнали на тялото на момчето в храсти в землището на Хирево.

Вижте още

1 коментар

Оставете коментар

Captcha 82 − = 81

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.