Среднощен инцидент в София

Пожарникарите бързо потушили пламъците и за щастие няма пострадали

by iva nikolova
14 766 views

Среднощен огнен инцидент в София вдигна екипи на Пожарна безопасност и защита на населението на крак.

Малко след полунощ скъп джип е бил обгърнат от огнена стихия, отбелязва БНР. Огненият ад се е разиграл на бул. „Панчо Владигеров“ в столичния квартал „Люлин“ 8.
До момента не са ясни причините, поради които луксозното немско возило е погълнато от пламъци. Според първоначалните данни никой не е пострадал при пожара на белия джип „BMW“ X6.

За щастие екипът огнеборци успял бързо да се справи с огнената стихия. На мястото на инцидента е имало и екипи на полицията. Причината, предизвикала пожара тепърва ще се разследва.


Припомняме, че в събота автомобил лумна в пламъци и то по време на движение. Превозното средство с бургаски регистрационен номер се възпламенило пред автобусна спирка, отбелязва Флагман.

Отначало се забелязал пушек в предната част на возилото, след което за секунди бил обгърнат в пламъци, докато се движил.
Като по чудо няма пострадали, разкриват свидетели. На мястото на инцидента веднага пристигнали екипи на полицията и пожарната. Пламъците бързо били потушени.

Тепърва предстои да се изясняват причините, предизвикали огнената стихия. Щетите по автомобила обаче са доста сериозни. Предвид, че е изгоряла цялата предница, както и части от купето, автомобилът ще бъде предаден за скрап.
Източник: blitz.bg

Вижте още

Оставете коментар

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.