Среднощна стрелба по апартамент в София

by npetrov
4 601 views

За момента извършителят и причината за стрелбата остават неясни
Среднощна стрелба по апартамент в столичния квартал „Разсадника“.
 
Инцидентът прилича на този от новогодишното хоро в Ловеч, когато беше ранена жена. Няма пострадали, а само материални щети, съобщава „България Он Еър“.
 
Обикновена събота вечер – Мариян и жена му, са в дома си. Към 22:00 часа се чува пукот. 
„И се чу нещо като пиратка или не мога да кажа. Аз станах, дойдох при нея и тя вика „нещо ни гърмят“ и аз викам – не, кой ще ни гърми, на осми етаж сме“, разказва мъжът.
 
Оказва се обаче, че в прозореца на кухнята им има дупка. А по-късно разбират, че спалнята също е била на прицел.
„Дали е случайно, дали не. Обаче те са 2 удара, не е един. Да кажеш, че е едно – напил се, пуцал някой. То са два. Жена ми седнала вкъщи. Тя е постоянно на плота, нормално. Сега как да живеем“, посочи мъжът.
 
Веднага се обаждат на полицията и на домоуправителя. Семейството живее от една година в апартамента на осмия етаж и казват, че нямат проблеми със съседи, не дължат пари на никого.  
 
„Притеснени сме. Не е нормално да стоим вкъщи и да ни гърмят. По всяка вероятност е някаква пневматична пушка, защото не са бойни патрони. Сега са сачми, другият път може да са… не знам“, допълни Мариян.
 
Децата и родителите са много притеснени. Извършителят и причините за стрелбата засега остават неясни, а полицията продължава разследването.

Вижте още

2 коментари

here юни 29, 2022 - 1:49 pm

lckc kwj dtpuy wboc thb ppiiz wtied
https://crimes.bg

Reply
ThomasDip юли 4, 2022 - 1:33 am Reply

Оставете коментар

Captcha 89 − 81 =

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.