Смразяващи разкрития от проговорилия убиец на общинарката

Столарски направи пълни самопризнания, но сподели шокиращи неща

by iva nikolova
7 918 views

Минчо Столарски, обвинен в жестокото убийство на Екатерина Каферинова направил пълни самопризнания, но шокираш разследващите, че причината е борч от стотин-хиляди левове. Именно това е довело до решението да я удуши с голи ръце. 73-годишният обвиняем сподели, че и други хора били замесени в ограбването му със сериозните суми.

Задължението се е получило, когато Столарски й услужил с огромната сума, докато те били в интимни отношения, а и имали общ бизнес. Зам.-председателят на общинския съвет във Велинград Каферинова бе жестоко убита на 28-ми август, като полицията получила сигнала именно от Столарски, който ги информирал, че именно той е извършител на жестокото престъпление.

Жертвата е повече от 25 години общински съветник във Велинград, като срещу нея има няколко посегателства до момента.

От събраните материали по делото, съдия Ирина Джурева подкрепи искането на обвинението за постоянното задържане на обвиняемия зад решетките. Тя постанови, че данните са достатъчни той да бъде задържан за постоянно. Съдията посочи, че опасността да се укрие е реална, поради сериозността на извършеното престъпление, а също така и обвиняемият е живял в Германия до 2006-та година. Там той има сключен брак с немска гражданка, освен това поради дългото си пребиваване там има и близки.

Източник: blitz.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 89 − = 81

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.