Скандално: От МВР обявиха кои началници са покровителствали Семерджиев

4-ма полицейски шефове са посочени от кабинета на министъра, като „чадър“

by iva nikolova
16 264 views

Официално от кабинета на МВР обявиха доклад, който оповестява данни от разследването по Семерджиев. От него става ясно, че бившият нереализиран футболист е бил покровителстван от 3-ма началници на районни управления, както и шеф на сектор в КАТ.

Информацията бе поднесена след обещание от служебния вицепремиер и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев, че ако има „полицейски чадър“, то ще бъде съобщено.

Към момента не става ясно кои са имената на висшите полицейски началници, както и какви ще бъдат мерките спрямо тях.

А в последните дни във връзка със зачестилите случаи на служители на МВР, шофиращи пияни или още по-фрапиращото – под въздействие на наркотици министерството се намира под сериозен натиск. В медиите бе предложена идея от бивш кадър на МВР и настоящ криминален психолог всички служители да бъдат регулярно тествани за употреба на наркотични вещества.

Предстои да разберем какви мерки ще вземат от властта и ще успеят ли да променят нещата по в по-добра посока.

Също така само преди дни вътрешният министър съобщи, че се очаква чистка по ръководните етажи на МВР. Тогава не стана ясно дали причината е слаб контрол от тяхна страна или нещо по-сериозно.

Източник: lupa.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha − 1 = 6

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.