Скандални разкрития за мъжа, който изправи вчера Варна на нокти

by npetrov
9 202 views

Наложило се и полицейски екип да помогне при извеждането му от автомобила
Скандални разкрития изплуваха за мъжа, който изправи на нокти Варна вчера.
 
Припомняме, че именно той бе в основата на екшъна с елементи на ужас.
 
Шофьорът във видимо неадекватно състояние вилня в жилищен район, потроши 7 коли, рани пешеходка и се заби в къща.
Съседите опитали да го спрат, след като ударил жена, но той продължил да се блъска в сгради и коли.
 
Наложило се и полицейски екип да помогне при извеждането му от автомобила.
Пред Нова телевизия главен инспектор Петко Камбуров – началник сектор „Пътна полиция” – Варна обясни, че пострадалата пешеходка е 59-годишна. Жената е изписана е от МБАЛ „Св. Анна” с контузии на таза.
 
Той информира, че към мястото са насочени екипи на полицията.
„Водачът е оказал съпротива при задържането му. Отказал е да бъде тестван за алкохол и наркотици”, заяви главен инспектор Петко Камбуров. Мъжът е бил задържан, след като спира в стълб. Водачът е от село край Добрич.
 
Ден преди инцидента, шофьорската му книжка е била отнета заради множество неплатени глоби. Има и 20 наказателни постановления, както и 10 наложени глоби с фиш. През 2012 година книжката също му е била отнета.
 
„Като по-тежки негови престъпления мога да изтъкна, че 6 пъти е управлявал автомобил с превишена скорост. Няколко пъти е залавян да шофира автомобил, спрян от движение. В момента мъжът е задържан, намира се под охрана в токсикологията, тъй като му е поставена диагноза алкохолно и наркотично натравяне”, допълни Камбуров.

 
 
Предстои официално да излязат пробите на шофьора, за да стане ясно дали наистина е употребил алкохол и наркотици и в какво количество.
 

Вижте още

Оставете коментар

Captcha − 3 = 5

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.