Скандални разкрития за бруталния убиец Северин

Той уби жестоко русенската журналистка Виктория преди около 4 години

by iva nikolova
8 560 views

В затвора той отново не спазва нормите на поведение, заради което се е сдобил с поне 11 вътрешни наказания, разкриват запознати със случая. Северин е преместен в ловешкия затвор от Белене.

Той бе осъден на 30 години затвор за изнасилването и убийството на журналистката Виктория Маринова, като жестокото убийство стана на 6-ти октомври 2018-та година. Веднага след това той се укри от властите и избяга в Германия, където бе задържан от местните власти и върнат в България.

Убийството, което разтресе Русе и цяла България преди 4 години прикова и погледите на целия свят, тъй като тръгна мълва, че убитата журналистка е загубила живота си именно заради работата и засегнати интереси на хора във властта. В крайдунавския град пристигат репортери на Ройтерс и на Франс прес, за да се запознаят със случая и да го наблюдават. Със същата цел идва и словашки журналист, който търси сходство със разстреляният му колега Ян Куцияк.

Тогава разследването излиза с версия, че убийството най-вероятно не се дължи на работата на Виктория, а по-скоро се касае за друг мотив.

Малко след това следствието разплита случая и стига до извършителят – 21-годишният Северин от ромски произход.

Впечатление направи как убиецът Северин влезе в съдебната зала – спокоен, с дъвка в уста и без да изпитва съжаление за стореното.

Източник: blitz.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 36 − = 33

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.