Скандал около новия „Георги Семерджиев“, отнел живот при катастрофа

Димитър Любенов предизвика жестока катастрофа, която отне живота на човек

by iva nikolova
8 560 views

Новият „Георги Семерджиев“, както вече наричат Димитър Любенов има поне 29 регистрирани нарушения на ЗДвП, а освен това се смята, че е шофирал с над 200 км/ч преди катастрофата, която отне живота на французин и рани други двама.

Новият скандален случай отново е свързан със скъпа кола и грубо нарушение на закона и нормите. Любенов е шофирал мощно Порше Панамера, когато застига пътуващи за летището чужденци. 64 годишен французин, шофирал Форд Фокус загива на място, а колата му е смазана и обърната по таван.

Запознати твърдят, че Любенов често нарушавал закона и демонстрирал, че не се притеснява от правоохранителните органи.

Свидетели на жестоката катастрофа разказаха, че той се е държал изключително арогантно и нямал никакви угризения за предизвиканото и отнетия човешки живот. Според тях той говорил по телефон с някой, като споделил, че ударил една кола и вероятно е търсил помощ. Тогава той е отказал да даде проби за алкохол и цигари.

По-късно при направените проби е установено, че е употребил кокаин и солидно количество алкохол – 1.7 промила в кръвта, задържан е предстои повдигане на обвинение.

Пътна полиция потвърди, че той има наложени санкции за почти 2000 лв.

Източник: dir.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 53 − 50 =

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.