Сийка Милева с горещи новини за разследването срещу Георги Семерджиев

Разследването е към края си

by iva nikolova
7 918 views

Говорителят на главния прокурор Сийка Милева съобщи горещи новини за разследването срещу двойния убиец Георги Семерджиев.

По-рано днес тя обяви, че разследването е към края си. Предстои да бъде изготвена тройна автотехническа експертиза, както и част от видеотехническите експертизи, след което делото ще бъде внесено в съда.

Това стана ясно от разкритията, направени от Сийка Милева по повод разследването на случая с тежката катастрофа на столичния бул. „Черни връх“, предизвикана от Георги Семерджиев и довела до смъртта на две млади жени.

Припомняме, че Семерджиев бе задържан. Както вече стана ясно по време на инцидента той е бил под влиянието на наркотични вещества.
Днес в „Темата на NOVA“ репортерът Стоян Нешев, заедно с оператора Росен Илиев на какво се дължи драстичното увеличение на рецидивистите на пътя и защо някои от тях се измъкват с леки наказания.

Вероятно си спомняте, че след жестокото меле, предизвикано от Семерджиев, излязоха наяве редица пороци в правораздаването.
Дали опасните шофьори на пътя могат да бъдат спрени по някакъв начин и кой е виновен да се стигне до тази ситуация, ще стане ясно тази вечер в предаването по Нова тв.

Припомняме, че по-рано днес вътрешният министър Иван Демерджиев отбеляза, че до дни ще излезе истината за скандалната полицайка Симона Радева, забъркана с двойния убиец Георги Семерджиев.
Източник: vesti.bg

 

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 41 − 33 =

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.