Шокиращи разкрития за фаталния случай с 19-годишната Виктория

Шофьорът на камиона се е движил почти двойно по-бързо от позволеното

by iva nikolova
25 787 views

Обвиненият 59-годишен шофьор на камион Валентин Иванов бе пуснат под гаранция за сумата от 2 000 лв. Съдът му даде срок от 15 дни, за да бъдат внесени в сметката.

Според защитата му, той страда от епилепсия и в момента преди катастрофата му е прилошало и е получил пристъп. След инцидента е приет в болница, където са отчетени високи нива на кръвната захар.

Прокуратурата в столицата поиска домашен арест за обвиняемия поради здравословните му проблеми, но съдът прецени да му наложи по-леката мярка, а именно гаранция.

Свидетели разказват, че той се е движил бързо, а в района на инцидента има действащо ограничение на скоростта от 30 км/ч. По информацията към момента, той се е движил с окло 60 км/ч, което е двойно на позволената скорост.

След катастрофата 59-годишният водач бе откаран в Пирогов за прегледи и лечение, а след това прокуратурата го задържа за 72 часа.

При жестоката трагедия свидетелите разказват, че камионът е влачил момичето около 20 метра, а след това се врязва в спирка. Цяло чудо е, че там е нямало хора в момента.

Според разследващите на мястото на инцидента няма спирачен път.

Източник: lupa.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 12 + = 14

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.