Шокиращи подробности за агресора Джан Махмуд

Махмуд стана известен с агресията, заснета на видео и разпространена в медиите

by iva nikolova
9 095 views

Изплуваха шокиращи факти за бияча от Русе, както от вчера наричат Джан Махмуд. Той стана известен в цялата страна, след като заснетото от негов приятел видео бе разпространено в социалните мрежи и медиите.

На него се вижда как той напада и нанася побой над беззащитно момче, което с нищо не го предизвиква.

Запознати твърдят, че Махмуд е бил конфликтен още от започването на ученото си в Спорното училище в Русе. Профилът му е бил кану-каяк. Негови съотборници от СК Кану-каяк Дунав Русе твърдят, че редовно е крадял от тях, а дори и най-близките и приятелите си.

Най-шокиращото е, че той дори откраднал семейните спестявания на родителите му, които са били предназначени за лечение на баща му.

Познати твърдят, че постоянно бил неадекватен и докарвал много проблеми и на семейството си. Често се хвалел на негови приятели, че употребявал различни субстанции.

Също така обичал да се прави на гангстер и редовно се разкарвал из града с пистолет,  разказват негови близки.

На разпространеното скандално видео се вижда как Джан нанася зверски юмруци, а след като принуждава жертвата си да му целува обувките, го рита още веднъж в главата.

След разпространението на видеото се организираха протести пред дома на побойника.

Източник: blitz.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha − 1 = 1

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.