Шокираща версия: Виолета Донева заклана от внучката си заради наркотици

Назначена е експертиза на внучката, която подозират в престъплението

by iva nikolova
29 532 views

Нова шокираща версия за смъртта на известната актриса Виолета Донева разследват от прокуратурата. Според нея младата й внучка нападнала с нож и убила баба си заради пари, с които да си купи наркотици. Кошмарната версия е споделена от анонимен източник на воденето разследване.

Разбира се, разследват се и други възможни варианти, като отказ от страна на Донева да приеме 18-годишната си внучка да живее в апартамента й в кв Изток, поради страх да не бъде изпратена в старчески дом.

Към момента се очаква да се изясни от назначените експертизи дали младото момиче страда от шизофрения и дали употребява наркотични вещества. Това би дало отговори, от които се нуждаят разследващите за последващи действия.

Според тях отпада напълно тиражираната скоро в някои медии версия, че убийството на актрисата в следствие в спор за имоти в САЩ.

Към момента заподозряната внучка се намира в психиатрична клиника, където ще остане до решението на прокуратурата. Очаква се то да бъде взето след експертизата дали тя осъзнава действията си и дали може да разбира последствията от тях.

Жестокото убийство разтърси България, когато обичаната от няколко поколения българи актриса бе открита в дома си с множество следи от насилие.

Източник: lupa.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha − 2 = 6

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.