Шокираща гледка: Мъж с липсваща част от главата лежи на пътя в София

Участъкът е отцепен, на мястото има доста полиция, извършва се оглед

by iva nikolova
29 211 views

Свидетел разказа за ужасен инцидент, на който се е натъкнал. Той разказва за мъж, лежащ на пътното платно с отворен череп. Дори липсвала част от главата му, нямал го лоба.

Според мястото на инцидента той предполага, че се касае за блъснат пешеходец и допълва, че гледката е била шокираща и все още е много разстроен от видяното.

По-късно от вътрешното министерство потвърдиха, че се касае за блъснат неправилно пресичащ пешеходец, което е довело да фаталния край.

Инцидентът е станал на път с няколко ленти, на който колит се движат с висока скорост.

Сигналът е подаден към органите на реда сутринта около 7:00 часа, а инцидентът се е случил в посока Калотина. По информацията към момента шофьорът, ударил пешеходеца сам се е обадил на 112 и е съобщил за случилото се.

На пристигналите полицаи е обяснил, че не е могъл да спре навреме, тъй като пешеходецът изскочил внезапно. Бил е тестван за употреба на наркотици и алкохол, като и 2-те проби са отрицателни.

Задържан е за 24 часа, като е уведомена и прокуратурата, образувано е досъдебно производство. Шофьорът също е в шок от преживяното и му е оказана помощ преди това.

Източник: blitz.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha − 1 = 1

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.