Шок: 2-ма полицаи загинаха тази сутрин след гонка с нелегални мигранти в Бургас

Автобус отказал да спре, бил преследван и помел патрулка, блокирала му пътя

by iva nikolova
22 149 views

Жесток инцидент се е случил днес около 5:00 сутринта. Полицаи подали сигнал със стоп-палка на автобус за рутинна проверка. Водачът на тежкото превозно средство отказал да се подчини на полицейското разпореждане и започнал да бяга, при което е последван от полицейските служители.

Включилите се в преследването полицаи опитали да препречат пътя на автобуса с патрулната кола. За съжаление тежкото превозно средство помита патрулката заедно със служителите на реда вътре, след което се блъска и в 2 павилиончета.

На място загиват 2-ма млади полицаи от 1-во районно в Бургас. Районът е отцепен, на мястото има изпратени допълнителна полиция, пожарна и лекарски екипи. Текат огледи и следствени действия. Шофьорът на автобуса е задържан, също така и пътувалите в него мигранти.

Предстои да се уточни от как се минали границата и кой ги е подпомогнал.

 

Информацията за жестокият инцидент бе потвърдена и от министъра на вътрешните работи Демерджиев. Той заяви, че няма пострадали други хора.

Той допълва от повереното му министерство са предприели мерки, за да ограничат сериозния натиск от мигрантите. Дори се очаква да включат допълнително безпилотни летателни апарати, както и военна техника.

Източник: plovdiv24.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha − 2 = 1

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.