Шофьор причини адско меле с десетки ранени и избяга

Пострадалите са настанени в болница

by iva nikolova
4 922 views

Шофьор е причинил адско меле, при което са пострадали десетки хора.

Според първоначалната информация при инцидента, който се е случил на магистралата между Гевгели и Демир Капия, в местността Марвинци, РС Македония, са пострадали 29 души. Всички те са нелегални мигранти, отбелязва БГНЕС.

Товарният камион, превозващ мигрантите е излязъл от пътното платно. Не става ясно обаче в какво се е ударил и какви са причините, довели до инцидента. В камиона е имало около 50 мигранти, 29 от които са пострадали, отбелязват от местната полиция.

След като е причинил инцидента, виновният водач е напуснал местопроизшествието. Камионът е с македонски регистрационни номера. Катастрофата се е случила снощи около 19 ч. българско време.

Всички пострадали са били транспортирани до лечебни заведения в Гевгели, Неготино, Кавадарци и Валандово. Нуждаещите се от медицински грижи са настанени в болница. Не се съобщава дали измежду тях има тежко ранени и такива с риск за живота. Останалите мигранти от камиона са били настанени в център за бежанци.

Междувременно стана ясно, че при инцидент на входа на с. Труд, е загинала 71-годишна жена.
Управляваният от 70-годишен мъж автомобил е преминал през лентата за насрещно движение, след което се удря в бетонен фундамент на ценовата табела на бензиностанция. В резултат на удара жената е издъхнала на място. Шофьорът е настанен в болница с 24-часова полицейска мярка за задържане.
Източник: blitz.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 62 − = 60

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.