Шофьор издъхна, след като се удари в кон на пътя

Животните на пътя често създават предпоставка за тежки инциденти

by iva nikolova
8 881 views

Мъж на 56 години изгуби живота си, след като се удари в кон на пътя.

Ударът се е случил към 10 ч. вчера на пътя между селата Царев дол и Търновци, уточняват от ОДМВР-Силистра.

В резултат на удара на автомобила в животното, колата излиза от пътното платно и се удря в крайпътно дърво. 56-годишният мъж е издъхнал на място. Пътувалите с него две жени, двама мъже и едно дете не са пострадали.

За съжаление е често срещано явление в околностите на селата коне или крави да се разхождат по пътя. В нередки случаи животните създават предпоставки за тежки пътнотранспортни произшествия, които понякога завършват с фатален край.

Два часа след полунощ снощи се е случила друга тежка катастрофа, с бебе в автомобила. Колата се е обърнала в канавка по пътя към с. Панайот Волов. Като по чудо няма пострадали. Пристигналите на местопроизшествието полицейски служители съдействали на пътуващите в автомобила да излязат от него.

Всички те са били прегледани в болницата в Шумен, но никой от тях не е получил травматични увреждания, в това число и двумесечното бебе, което е било в колата.
Само преди няколко дни при подобна тежка катастрофа се наложи огнеборците да разрязват ламарините на автомобила, за да могат да извадят бебче от него.
Източник: lupa.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 91 − 83 =

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.