Сензация: Арестуваха сина на бивш министър за поръчителство на убийство

54-годишния Иво Масларов е бил задържан в Германия

by iva nikolova
33 919 views

Синът на бившия социален министър Емилия Масларова е задържан от немската полиция и е предаден на българските власти. От 2020-та година той е издирван с червена бюлетина за поръчителство на убийството на Станка Марангозова.

Доведеният син на Емилия Масларова е заловен в метрото в столицата на Германия след повече от 2 години издирване. В момента той е приведен в ареста на НСлС, като новината бе потвърдена и от военни прокурори в София. Той е задържан с прокурорско постановление за 3 денонощия.

Днес той е запознат с повдигнатото му обвинение, в което се твърди, че той е поръчител на убийство на бизнесдамата Станка Марангозова. Според обвинението той е имал неуредени финансови отношения с нея, което е главният мотив за убийството.

Тя бе застреляна от моторист, преминаващ покрай нея и това се случва докато тя разговаря с нейния приятел Динко Геров. Заподозрян и арестуван за участие в убийството се оказва действащ подполковник от НСО.

Военната прокуратура, която наблюдава делото съобщи, че има общо 4-ма обвиняеми по случая, като служителят на НСО е сочен, като ръководител и организатор на група за мокри поръчки. В неговия автомобил е открита специализирана техника за подслушване и проследяване.

Източник: dir.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 40 + = 42

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.