Сензационни разкрития за катастрофата на околовръстното в София

Информация даде и управител на drink and drive фирмата, която е била повикана от Димитров

by iva nikolova
7 276 views

Стана ясно, че малко преди жестоката катастрофа на околовръстното на София, водачът с Поршето е бил спрян от полицията за проверка. Тази информация бе споделена от собственикът на drink and drive фирмата. Във фаталната вечер шофьорът на Поршето е потърсил именно неговите услуги, като след това собственикът на фирмата е викан на разпит във връзка с разследването.

Причинителят на катастрофата се оказва, че е бил редовен клиент на такъв тип услуги и преди катастрофата отново му се обажда с цел да използва услугите отново. Димитър Геров, който е собственикът тръгва към него, но по пътя е спрян от патрул на полицията. Той споделя, че проверката е продължила твърде дълго – около половин час и това го принуждава да се обади на негови колеги и да изпрати друга кола към клиента.

Те се отправят към заведението, в което се намира той, но по пътя се разминават с мощното му Порше, което е следвано от патрулен автомобил на полицията с включена сигнализация.

Скандалното е, че според зам.-градски прокурор на София най-вероятно полицаите са придружавали нарушителя, като за „услугата“ е много вероятно да са взели 200 лв, които обвиняемия твърди, че им е дал.

Скандалната версия на прокурора се потвърждава от GPS-а на полицейския автомобил и видеонаблюдението в район.

Източник: standartnews.com

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 84 − 74 =

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.