Сега му е времето:Ретрограден Юпитер ни носи пълни джобове!

by npetrov
963 views

Юпитер е най-голямата планета в Слънчевата система
Планетата на късмета вече се движи назад в Козирог.Това се случва от 14 май до 13 септември.
 „Големият благодетел“ са наричали планетата нашите предци. Те са го почитали, защото е носел късмет, освен това е бил свързван с духовността.В астрологията Юпитер разширява и увеличава, прави нещата по-продуктивни и доходни, придава чувство на увереност в собствените сили, въодушевява с дух на надежда и оптимизъм.
Юпитер става ретрограден всяка година за период от около четири месеца. През тази година това се случи на 14 май в Козирог и ще продължи до 13 септември.

 
Ретрограден Юпитер в Козирог акцентира върху темата за финансите, защото тази планета се свързва с големите пари и властта, които те дават.
 
Времето е подходящо да анализирате и преоцените своите финансови и кариерни планове.
 
Освен това Козирог е свързан с кариерата и бизнеса, затова ще усетите, че нараства вашата амбициозност и стремеж да се изкачвате нагоре по кариерната стълбица.Когато Юпитер е ретрограден, е добре да обърнете внимание на личностното си развитие. Възможно е да откриете фалш в себе си или в другите.
 
Опитайте да определите как именно изневерявате на истинската си същност, възможно е да играете несвойствени за вас роли.
 
Юпитер е духовна планета и ретроградният период не е подходящ за начало на дейност, която има ярко изразени материални цели, пише Еdna.bg.
 

Вижте още

Оставете коментар

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.