Самоубил ли се е Денис Теофиков? Скандални твърдения от свидетели

Година след трагедията с младия изпълнител продължават да витаят различни версии

by iva nikolova
12 091 views

Близки на известният изпълнител Денис Теофиков, който загина мистериозно преди година твърдят, че той не би посегнал на живота си. Кали и Галин смятат, че някой е отговорен за неговата смърт.

Смъртта на 21-годишният Денис преди година съкруши хиляди негови фенове, които все още очакват да чуят истината. Трагичното самоубийство на младия изпълнител продължава да е обвито в пълна мистерия и да подхранва различни слухове.

Разследването работи и по 2-те версии – самоубийство и убийство, което допълнително подхранва консервативната версия за съдбата на момчето. Също и изключително дългото водене на разследването все още подхранва слуховете. Мнозина от феновете му смятат, че властите се опитват да прикрият истината за случилото се.

Именно на подобно мнение са и Галин и Кали, които не могат да повярват и приемат, че Денис сам е посегнал на живота си. Дори някои смятат, че неговият убиец продължава да се разхода на свобода и да е сред нас. Това мнение изразява анонимен служител на музикалната компанията, към която е бил Денис. В полза на твърдението си колегата на Денис изтъква фактът, че 6-7 свидетели, които са разпитвани по делото няколко пъти променяли версиите си.

Източник: lupa.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha − 6 = 1

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.