Ретроградна Венера ни поразява през май!(Не се женете-виж още)

by npetrov
428 views

Ретроградна Венера ни връхлита през месец май
 
Венера започва да се движи обратно от 12 май. Целият процес ще продължи чак до 25 юни.
 
За какво отговаря планетата Венера?
 
На тази планета дължим емоциите, ценностната система, любовта, връзките и парите.
 
През този период е добре да преосмислим начина, по който си вадим парите. Трябва и да обърнем поглед към връзките си и да се запитаме честно дали сме удоволетворени от тях.
 
Забелязваме също, че ценностите, които са били важни за нас преди се променят и се подменят с нови. Това ще е такъв момент във времето на ретроградната планета, през който е необходимо да я подменим с нови ценности.
 
В този период е  добре да преосмислим и за деловите партньорства. Трябва да направим разбор и да видим дали не е дошло времето да се променим в професионално отношение.
 
Какво не трябва да правим в периода на ретроградната Венера?
 
През този период не трябва да се сключва брак.Не бива да се подписвати  каквито и да са партньорски отношения.
 
Предупреждението е също за да не се стартират с нови любовни отношения.  Създадените връзки и сключени преди договори, включително и брачни, няма да издържат във времето. Те ще се разпаднат много бързо.
 
През периода на ретроградната Венера не се извършват пластични операции  и естетични интервенции. Защото крайният резултат няма да бъде удоволетворяващ.
 
Специалистите препоръчват да не се правят големи инвестиии, както и да се правят огромни покупки.
 

Вижте още

Оставете коментар

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.