Разтърсващи разкрития за загиналия моторист Христо Тепавичаров и съпругата му

by npetrov
5 778 views

Феята има доста дълго крими досие
Изплуваха разтърсващи разкрития за нелепо загиналия моторист Христо Тепавичаров, по-известен с прякора си Феята и съпругата му.
 
Оказва се, че Христо Тепавичаров, е стар познайник на органите на реда.
Припомняме, че Тепавичаров и съпругата му Мария издъхнаха след зверска катастрофа с мотор, станала в 3 часа сутринта във вторник. Семейството оставя три деца сираци. 
 
Според запознати, Феята има цели 7 регистрации за кражби, грабежи и друг вид престъпления от Наказателния кодекс. Освен това по неофициално потвърдена информация, Христо Тепавичаров е бил пиян по време на инцидента.
 
Пробата при аутопсията показала, че е имал 2 промила алкохол в кръвта. Явно той се е наливал с алкохол часове преди да се качи на мотора и да убие себе си и жена си. Още по-нелепото в случая е, че безразсъдните му действия оставят три деца без родители. 
 
Техните сподвижници на моторите едва ли има защо да се оплакват от държавата, тъй като техният събрат е нарушавал правилата и е рискувал не само своя, но и живота на жена си.

Вижте още

Оставете коментар

Captcha − 2 = 2

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.