Рапъри „гангстери“ нападнаха, отвлякоха и пребиха момче в Пловдив

Известните с прякорите си Трътката и Дринк вилняха и обраха 500 лв от пострадалия

by iva nikolova
18 832 views

Местна група, изживяваща се като гангстери е нападнала, била и унижила 18-годишният Огнян Симеонов. Момчето е потърсило медии, с които се е свързало и разказало за случилото се.

Ученикът е бил с негов приятел по време на инцидента. Случило се е на 7-ми ноември, когато видели, че към тях се приближава бандата, които са носили качулки. Те веднага поискали парите от тях, като другото момче извадило спрей за самозащита и пръснал срещу тях.

В това време Огнян успял да се измъкне, като и разпознал всичките си нападатели и сподели техните имена и прякори. Те са Испанеца, Симеон Т., Ангел А. и рапърите Трътката и DRINK.

Той е бягал от нападателите докато е влязъл в бензиностанция, за да потърси помощ. Групата го настига и го отвлича от бензиностанцията, като го качват в кола и го закарват в близка гора.

Там започнали да се гаврят с него и му нанесли сериозен побой с ритници и юмруци, докато е бил безпомощен на земята. Съобщили му, че започва да работи за тях, като те били новият Монопол в града. Нападателите са задигнали около 500 лева.

Момчето е прегледано от съдебна медицина и са уведомени органите на реда.

Източник: lupa.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 4 + 3 =

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.