Психопат стреля напосоки на бул. Европа в София

Няма ранени, той застава пред съда

by iva nikolova
13 910 views

Районната прокуратура в София повдигна обвинение, което бе внесено в съда срещу мъж на 21 години, който стрелял с огнестрелно оръжие в населен район. Той нямал и разрешени за оръжието, което е използвал.

Инцидентът се е случил миналата година на 5-ти септември след 21:00 часа на бул. Европа. Според държавното обвинение обвиненото лице С. Д. е извършил непристойни действия, като е грубо е нарушил обществения ред. Той произвел множество изстрели в район, който е гъсто населен с пистолет Екол Сава Магнум.

Според наблюдаващия прокурор действията на С. Д. се отличават с изключителна дързост.

С действията си той е застрашил живота и здравето на околните, като няма ранени хора.

 

Днес дойде новина от Русия, според която руснак е прострелял с 6 куршума военен комисар на военна комисия. Инцидентът се е случил в град Уст-Илмск, който се намира в Иркутска област.

В социалните мрежи се появи видео, на което се вижда как млад мъж, стоящ на сцена в залата стреля по човек, при което всички останали се разбягват. Военният комисар Елисеев е в реанимация в изключително тежко състояние, той е бил прострелян с 6 куршума.

25-годишнят стрелец е арестуван от полицията.

Източник: lupa.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha + 4 = 14

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.