Първа версия за двата трупа в Казанлък

by npetrov
4 815 views

Работата по случая продължава
Появи се първата версия за двата трупа в Казанлък.
 
Наемателят на апартамента в квартал „Изток“ в Казанлък, в който бяха открити два трупа, е убил собственика и после се е самоубил или е починал от рани с нож.
 
По тази версия работи полицията, съобщава БНТ. 
Празни бутилки от алкохол бяха открити в стаята, в която миналата нощ бе извършено двойното убийство. До престъплението се е стигнало след битов скандал между тях.
 
Под ръководството на Окръжна прокуратура – Стара Загора се извършва разследване на престъплението.
Малко след полунощ, на телефон 112, е постъпил сигнал за скандал в апартамент в жилищен квартал „Изток“. Пристигналите полицейските екипи откриват заключени входната врата на апартамента и вратата на стаята, в която са открити двамата мъже.
 
Разбиват вратата и намират телата на 44-годишния собственик на жилището и 36-годишният наемател – руски гражданин. На масата е имало празни бутилки от алкохол.
 
„Причината за смъртта са множество травми по телата и на двамата, както от твърд и тъп предмет причинени увреждания, така и с нож остри прободни прониквания в телата на двамата пострадали“, съобщи окръжният прокурор Дичо Атанасов.
 
По-младият мъж се занимавал със строителство, а другият отглеждал животни. „Няма данни двете лица да са криминално проявени. Самото деяние не е свързано с някакви техни стари криминални деяния“, каза директорът на старозагорската полиция Стоян Стоянов.
 
Предстои да бъдат направени изследване и сравнителен анализ на следи, иззети от местопроизшествието. Работи се по всички възможни версии.

Вижте още

Оставете коментар

Captcha − 2 = 6

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.